Ralph Kaulingfreks


Oprichter en eigenaar van: The Four Marketeers, marketingbureau uit Spijkenisse.
- Mede-eigenaar van Studio Nissewaard
- Mede-eigenaar van De Jongens Van
- Organisator van de Barra Borrel #hetbestefeestjevanspijkenisse

Zijn persoonlijke missie: Mensen gelukkig maken; van Spijkenisse naar HappyNisse!

 

 

Van Spijkenisse naar HappyNisse, hoe doe je dat?

Wie ben je en hoe ben je bij de politiek betrokken geraakt?

Mijn naam is Ralph Kaulingfreks, op de lijst van ONS vermeld onder nummer 23. De meeste mensen kennen mij van het uitgaansleven als organisator van de Barra Borrel, #bestefeestjevanspijkenisse. Vanuit deze rol ben ik ook betrokken geraakt bij de politiek. Als je van mening bent dat het beter zou kunnen dan moet je zelf de mouwen opstropen en actie ondernemen. Daarnaast ben ik één van The Four Marketeers, een marketingbureau uit Spijkenisse dat voor enkele grote A-merken van Nederland mag werken.

Waarom ONS?
Het bijzondere is dat in de verkiezingsstrijd alle partijen elkaars concurrent zijn maar in de basis hebben ze allemaal n gemeenschappelijke deler: hét beste voor de gemeente Nissewaard. En iedere partij doet dit vanuit zijn perceptie op de wereld en dat is mooi.

Maar als we sterker willen worden als gemeente dan moeten we vooral vanuit eigen kracht denken en dat betekend voor mij: kiezen voor een partij die het beste voor heeft met de gemeente. In mijn optiek is dat ONS. Natuurlijk worden er soms ook minder goede keuzes gemaakt door de politiek maar dat hoort erbij als je vooruit wilt, daar leer je van. In deze partij hangt een grote sterke lokale betrokkkenheid met enthousiaste mensen die politiek toegankelijk maken en dat is voor mij belangrijk: enthousiaste mensen die iets willen bereiken!

Wat zou jij willen bereiken?
Mijn persoonlijke missie is 'mensen gelukkig maken'. Voor mijn politieke rol heb ik dit vertaald naar een concrete missie: Van Spijkenisse naar HappyNisse. Het liefst zou ik wethouder van geluk worden maar zolang die positie er nog niet is wil ik graag een bijdrage leveren aan andere zaken die de inwoners van Nissewaard gelukkiger maken. Dit doe ik o.a. door één keer per maand de Barra Borrel te organiseren met onze vriendengroep, het organiseren van het Koningsdagfeest op het Havenplein en vanuit mijn eigen bedrijf mensen meten op hun onderbewustzijn dmv een ODC-meting en vervolgens helpen om een betere versie van zichzelf te worden.

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor Nissewaard?
De leefbaarheid versterken, slim zijn in omgang met de vergrijzing en de daarbij horende zorgvraag. Maar bovenal is het van belang dat de mensen gelukkiger worden in hun werk, in hun zijn en bewuster in het leven gaan staan. Zodra we dit op de horizon als stip gaan zetten dan draagt dit al bij aan een gelukkigere levensstijl en gaan we al richting HappyNisse.

Wat zou je de inwoners van Nissewaard nog willen meegeven?
Graag daag ik de inwoners van de gemeente Nissewaard uit om samen met mij een positieve verandering te gaan brengen binnen de gemeente. Voor goede idee n of samenwerkingen sta ik open en verzoek ook om in contact te komen. Mail me op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en natuurlijk vergeet niet te stemmen op 16 maart op nr 23 van lijst 1: van Spijkenisse naar HappyNisse.

STEM 16 MAART

Ralph Kaulingfreks

Wilt u in contact komen met ONS? Een bezoek bij u thuis of wilt u een keer uw verhaal bij ONS kwijt?

Copyright © 2022 ONS Nissewaard